^Back To Top

Heropvoeden

Het kan zijn dat uw paard verkeerde dingen heeft geleerd of zichzelf heeft aangeleerd. Of u heeft een paard gekocht maar er blijkt zich een probleem voor te doen. 

Weet u zich geen raad?

Aarzel dan niet en leg u probleem bij ons voor. 

 Wij kunnen veel problemen verminderen, verhelpen of uw paard vanaf het begin weer alles opnieuw aanleren wanneer dit nodig blijkt te zijn. Dit kan het geval zijn bij bijv. een trauma. 


Zo zijn we bezig om Brunka te helpen:
Hier onder een kort foto verhaal van Temba's ijslander Brunka. Ze kwam bij ons in training en is vervolgens niet meer weg gegaan.

 
Brunka vind aanraking erg spannend. Tijdens het grondwerk oefen ik met aanrakenZe leert om meer te ontspannenWie had dit gedacht! Tijdens een cranio sacraal behandeling van mijn vader. Ze staat los en vind de aanraking zelfs heerlijk!

Brunka is een van de paarden die veel problemen heeft (en nog veel meer heeft gehad). Ze zou nooit meer te rijden zijn. Toch merkte we dat ze meer wilde dan alleen maar in een kudde staan met een veulen. Nu vind ze het heerlijk om buitenritten te maken, bakwerk is zelfs wel leuk (in het begin was dat dooodeng!) 
Poetsen, smid... heerlijk om bij weg te dommelen, aldus Brunka. 
Ze leert ons ook weer om de kleinste stapjes te blijven waarderen. Om een band te hebben met elkaar wat puur op vertrouwen gaat. We zijn er nog niet maar ze helpt ons allemaal om subtiel te blijven en wij helpen haar weer meer vertrouwen te krijgen in mensen.

. Silfurfaxi; Gangepaardentraining & instructie.  .