^Back To Top

Training op uw locatie

Wij komen door heel Nederland en Europa om advies en les te geven. Er zijn een hoop mogelijkheiden om een lesuur (binnen Nederland/noord-Belgie) tot lesdag, weekend of week te organiseren.

Neem contact op om hier meer over te weten te komen.

Op dit moment hebben we al veel verschillende locaties door heel Nederland waar we maandelijks les geven. Wilt u weten wanneer we bij u in de buurt zijn? Laat het ons weten. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Nederlands, Engelstalig mogelijk. Eventueel ook Duits. Na haar cursussen in Duitsland kan Temba zich goed verstaanbaar maken. Het is wel zo dat ze het nog meer wilt kunnen. 

Les

Tijdens Temba's lessen is streven naar een goede samenwerking, begrip en vertrouwen in elkaar, een team vormen, iets wat belangrijk is om een goed te kunnen werken. Dit geldt voor beginnende maar ook voor gevorderde ruiters. Temba kijkt in haar lessen vooral naar de combinatie tussen ruiter en paard. Misschien wordt er de ene les meer aan zit en houding van ruiter gewerkt en de andere keer wat meer hoe het paard loopt. Soms loopt dit dan ook in een vloeiende lijn waardoor het van allebei wel iets is. Het is dan vaak ook een leuke uitdaging om aan te gaan om het beste uit jullie beide te halen als een team.

Lees meer...

Gangenpaarden les

Een gangepaard heeft buiten de basisgangen (stap, draf, galop) ook nog één of meerdere extra gangen. Een extra uitdaging voor de ruiter en het paard. Het rijden van verschillende gangen is leuk maar ook zeker niet makkelijk. Het vergt wat kennis en ervaring van de ruiter. Als u dit goed onder de knie hebt, worden u heerlijk comfortabele ritten gegarandeerd.

Een gangenpaard kan vaak veel verschillende gangen, meer dan we eigenlijk willen of zelf kunnen. Of het paard mixt al zijn/haar gangen door elkaar. Wat we een gang salade noemen. Iets wat wij als ruiter toch graag willen kunnen scheiden. Zodat we elke gang apart van elkaar kunnen vragen/ rijden. 

Lees meer...

Grondwerk lessen

Het werken met uw paard kan op vele manieren. Grondwerk is hier een van, al is dit ook een breed begrip. Alles wat wij, als mens, vanaf de grond doen met onze paarden wordt grondwerk genoemd.

Of dit nu loswerken/freestyle is in een cirkel, met enkel of dubbele lijn, of met zadel en hoofdstel terwijl dat we naast de paarden lopen en oefeningen vragen van het paard. Het maakt niks uit.

Een kleine greep wat wij gebruiken tijdens onze trainingen en lessen word hieronder beschreven. 

Lees meer...

. Silfurfaxi; Gangepaardentraining & instructie.  .